Генрих Игнатов
Родился в Москве в 1992 году. Учился в Московской школе нового кино (лаборатория А. Аристакисяна).

Фильмография:
2017 The Wolf and the Seven Kids
2020 The Farewell
2022 The Knife in Your Heart
2023 Last Day Before Christmas Break

Награды на фестивалях:
2017 The Wolf and the Seven Kids
Dok Leipzig 2017 / Next Masters Competition / Nominated for MDR Film prize
DMZ International Documentary Film 2018 / Future competition / Grand jury prize
Pravo Ljudski Film Festival 2018 / Extra muros / Special mention
Les États généraux du film documentaire 2019 / Rencontre
Centre Pompidou 2020 / Les rencontres d'Images documentaires






Фильмы
СНЯТЫЕ
В ПРОЦЕССЕ
Скоро